Suomen Kasvukäytävän Osaamisväylä

Maan suurin yhtenäinen työssäkäynti- ja talousalue, joka toimii aitona innovaatio- ja kehittämisalustana älykkäille ihmisten, tavaroiden, palveluiden sekä osaamisen liikkumisratkaisuille.

 

LUE LISÄÄ

Kuukauden kaupunki - Vantaa

Ajankohtaista

Seuraavat tapahtumat

 • Toukokuu 2022
  Kasvukäytävän yhteistyötahojen verkostoitumis- ja benchmark -tapahtuma AKKE-rahoituksen kriteereinä ja siten SKK hankkeen keskeinen tavoitteina ovat verkosto..
  Lue lisää
 • Pohjoismaiden markkinamahdollisuudet hämäläisille yrityksille
  Alkaa: 18. toukokuuta 2022, 13:00 Päättyy: 18. toukokuuta 2022, 15:00 Sijainti: Teams Kiinnostaako pohjoismaiden markkinat? Tule kuulolle webi..
  Lue lisää
 • Kasvua Saksan markkinoilta
  Alkaa: 24. toukokuuta 2022, 09:00 Päättyy: 24. toukokuuta 2022, 11:30 Sijainti: Lahden Virastotalon 1. kerroksen aulan neuvotteluhuone, Kirkkokatu 12,..
  Lue lisää
 Olen yksityishenkilö
 Olen yrityksen edustaja
 Olen organisaation edustaja

Kasvukäytävän OSAAMISVÄYLÄ extranet – tästä on kyse!

Suomen kasvukäytävä – kansainvälisesti vetovoimainen sekä resurssiviisas innovaatio- ja kokeilualusta

 • verkostoitumisen toimintamallit käytännössä
 • kokeiluja ja kehittämistä
 • Osaamisväylä tiedonjakamisen ja viestinnän alustana

 

Kirjautuneena käytössäsi on OSAMISVÄYLÄ –työskentelyalusta: verkosto ja vertaistuki, vapaasti avattavat PAJAT (sparraus) teemoineen ja kysymyksineen sekä asiantuntijatyöryhmien työtilat.

Kyllä, haluan rekisteröityä mukaan

Kutsumme sinut mukaan!

Tavoitteenamme on koota tälle verkkosivustolle Suomen kasvukäytävän alueella olevien oppilaitosten, tutkimuslaitosten, yrittäjäjärjestöjen ja muiden tukipalveluiden tarjoajia ja toimijoita mukaan. Kutsumme siis mukaan yhteiselle työskentelyalusalle kasvukäytävän varrella olevat toimijat mukaan kertomaan toiminnastaan, tarjoamaan palveluitaan ja tapahtumiaan. Kutsu koskee kaikkia niitä toimijoita, jotka haluavat olla mukana rakentamassa tarvelähtöistä yhteistyöverkostoa, joka haluaa kehittää ja tuottaa yrityksille ja elinkeinoelämälle ratkaisuja. 
Ota yhteyttä, niin keskustellaan vaihtoehdoista lisää!

Ilmoita tietosi ja otamme yhteyttä!

 

Kyllä kiitos!

Olemme kiinnostuneita tulemaan mukaan yhteiseen verkkoalustaan!